Menu
Olympea и Invictus на Paco Rabanne са най-желаните парфюми за него и нея

Olympea и Invictus на Paco Rabanne са най-желаните парфюми за него и нея

Светът на Paco Rabanneе необятен, именно и заради това днес решихме да ви представим два от най-изтънчените и любими на масовия потребител благоухания на бранда. Ако трябва да споменем по един дамски и мъжки парфюм, които изцяло да допълват представите ни за прекрасни благоухания, то това безспорно са Olympea и Invictus – флагманите на Paco Rabanne в мъжката и дамската парфюмерия.

Ако има нещо, което да хваща окото на пръв поглед, говорейки за тези два аромата, то това безспорно са шишетата и имената, които от Paco Rabanne са избрали за своите аромати. Olympea съотнасяме към асоциациите, които правим с гръцката митология и планината Олимп – внушението, което Paco Rabanne иска да ни предаде, е че вижда всяка дамата сякаш е богиня, заслужаваща обожание и предизвикваща страхопочитание. Има ли нещо по-хубаво от това дадена марка, в случая Paco Rabanne, да съзирасвоите клиентки като богини, посвещавайки им един от най-изтънчените си и популярниаромати?

Invictus пък е мъжкият парфюм на победителите – вдъхновен е от образа на триумфиращия мъж, който не се спира пред абсолютно нищо по пътя към изпълнението на целите си. Могъщ, свеж, пристрастряващ аромат – така описваме есенцията, създадена от Paco Rabanne.

И в двата си аромата от Paco Rabanne залагат на висококачествени съставки

Ванилия, чувствен кехлибар и сол ни посрещат от изтънчения дамски аромат на марката. Paco Rabanne безспорно залага на наличието на само отбрани есенции, които съумяват да отнесат аромата до неподозирани висини. Уиски, отново кехлибар и портокалов цвят пък ни заслепяват от съдържанието на мъжкото ароматно предложение – извънредно подходящо е за господа, за които границите и препятствията сякаш не съществуват.

Добрата новина е, че марката Paco Rabanne изобилства от парфюмни предложения – богатиятасортимент е наистина многообразен и би съумял да доставиподходящопарфюмно очарование на всекиго, независимо от личния му вкус. Открива се по нещо за любителите на всякаквиароматнигрупи и акорди – флоралнимотиви, дървесни и свежи нотки, пикантниакорди, чувствениземнитонове. Съдържанието на всеки аромат на Paco Rabanne е плод на чувствени есенции и съставки, характеризиращи се с наистина високо качество. Така всеки клиент с увереност ще знае, че ароматът, който притежава, е действително ценен и достоен за личната козметична и парфюмна колекция.

Възползвайте се от приближаващите празници и дарете себе си или близките си с невероятно парфюмно изкушение – всеки аромат обрисува своя лична творческа история. Нека не забравяме, че парфюмерията, сама по себе си, е изкуство – ако има марка, която категорично да доказва това, то това неоспоримо е Paco Rabanne.