Menu

Как да изберем електро услуги

Търсите ли специалисти за професионален монтаж на автоматични предпазители и дефектно-токови защити и окабеляване на електроинсталации. Електротехниците и специалистите в тази област извършват спешни и планирани ремонти, както на много големи, така и на малки обекти и домашни потребители

В това чисво се включват: силно- и слабо-токови инсталации, осветление на градината, както и на въздушни мрежи, външно осветление, инсталации по заземяване и гръмоотводи. Повечето фирми изграждат електроинсталации, диагностицират ги и извършват ремонти в района на град София и другите градове в България. Освен електроинсталации, се предлагат и смяна на стълбищни автомати и релета, монтира защити от пренапрежение или ниско напрежение.

Функцията на ел-техниците е да поддържат и сервизират вентилационни, климатични, противопожарни и алармени инсталации, както и озвучителни системи. Извършват сервиз на техника за видео наблюдение, автоелектроника и аудио- и видео наблюдение.

На повечето компании им е ясно, че на едно съвременно домакинство са му необходими разнообразни електроуреди, климатична техника, лаптопи и компютри, които трябва да са в изправно състояние, за да функционират нормално. Ето защо, повечето електротехници са специалисти и в подмяната на различна по вид и функционалност битова и бяла техника.

Професионалистите в областта на електро услугите могат да открият и отстранят всякакви повреди в електрозахранването. Монтират защити срещу късо съединение и токов удар, структурно окабеляване и аварийно захранване.

В България се предлагат качествени електро услуги на конкурентни цени. Повечето фирми предлагат качествено обслужване, и отстъпки за редовни клиенти и големи поръчки.

Съветам ви предварително да се информарита за гаранцията на качеството и предлаганото гаранционно и следгаранционно обслужване на отремонтираната техника.

За качествено и професионално обслужване, потърсете в Интернет, някой форум или се съветвайте с приятел, който е доволен от услугите на някоя фирма. Повечето добри фирми няма да бъдат веднага на разположение за вашите нужди, защото както знаем добрите специалисти са търсени и заети поне месец напред. За да ви предложат най-добрата услуга си запишете час за посещение от електротехник в удобно за вас време.