Menu
Как мъжете могат да бъдат по-модерни

Как мъжете могат да бъдат по-модерни

  • By
  • Ноември 25, 2022

Независимо дали сте млад или зрял човек, има някои неща, които можете да направите, за да подобрите стила си. Не е лесно да започнете, но с някои прости съвети можете да започнете да се обличате по изтънчен начин. А и в съчетание с подходящ мъжки парфюми. Стилът е повече от нужен за вашата добра визия и енергия, която искате да предадете на света.

Плътни цветове

Изборът да носи плътни цветове може да направи мъжа да изглежда по-зрял и стилен. Тези цветове са по-малко склонни да се сблъскват с други и също така са по-гъвкави. Например, мъж може да носи синя плътна риза с черни дънки. Тази комбинация ще добави фина нотка на цвят към иначе неутрален тоалет.

Друг начин да носите плътни цветове е да имате тоалет с шарка. Тези модели добавят интерес към облеклото и дори могат да добавят нотка текстура. Например, един мъж може да има светлосиня риза с тъмносин панталон. Контрастът между двата цвята е много фин и може да направи огромна разлика в усещането за облекло.

Друг начин да носите плътни цветове в мъжкия гардероб е да базирате целия гардероб на неутрални цветове. По този начин е лесно да се смесват и съпоставят цветовете, като не се усеща прекалено силно.

Напластяване

Независимо дали искате да добавите нотка изтънченост или просто да ви е удобно, напластяването може да бъде чудесен начин. Процесът обаче може да бъде смущаващ за начинаещия.

Едно от най-хубавите неща при наслояването е възможността да добавите разнообразие от цветове към облеклото. Това може да стане чрез добавяне на сако, жилетка или друг външен слой. Можете също да добавите аксесоари, като бижута, шапки и бутониери, за да добавите по-интересен външен вид.

Важно е да носите слоевете си по стратегически начин. Те трябва да допълват останалата част от облеклото ви. Цветовете на вашите слоеве трябва да бъдат избрани внимателно, за да предотвратите външен вид, който изглежда твърде крещящ или твърде обикновен.

Създаване на намалена естетика

Създаването на изчистена естетика за мъже може да изглежда като трудна задача, особено що се отнася до конструкцията на гардероба. Но това не е задължително. В наши дни дизайнерите избират да се позовават на широка гама от вдъхновения в отделни шоута. Това е знак, че минималистичната естетика прави присъствието си известно.

Създаването на изчистена естетика може да бъде толкова лесно, колкото да изберете правилната цветова палитра и да изберете няколко класически парчета, които да смесите и комбинирате. По този начин все още можете да имате стилен гардероб, който работи за вас. .